Skip to main content

Мейнтек Сървиз ЕООД


В тази публикация ще покажем с приложен документ, как прокуриста на Мейнтек Сървиз ЕООД упражнява истинско изнудване и рекет над собтвениците на имоти в търговски център "Сити Пойнт" в София, ж.к. Младост 1А.



В ляво виждате шейх Венцислав Мутренски Дебеловратий, управител на търговски център Сити Пойнт в София.



Виждате как Венци Дебеловратий свиква общо събрание на собствениците в търговски център "Сити Пойнт" като в "поканата" казва следното и дори се подписва ! 

"ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ ДА ИМАТ В ПРЕДВИД, ЧЕ СКЮЧЕНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ПОРТИЕР И ПОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ, КАКТО И РАЗПЛАЩАНЕТО НА ТЕКУЩИ МЕСЕЧНИ РАЗХОДИ НЯМА ДА БЪДАТ ОБСЛУЖВАНИ."

На "поканата" ясно си личи, как шейх Венци Дебеловратий "кани" собствениците на имоти в сградата да гласуват на общото събрание едни абсолютно незаконни и ограбващи ги такси, като ги рекетира и изнудва твърдейки, че ще бъдат спрени плащанията за ток и чистачка, демек, всичко ще потъне в мръсотия и мрак ако не се плати рекета !!!! Шейх Венци Дебеловратий е сложил и някаква дърта селска пръчка на име Веселина Тодорова да събира незаконно парите на собствениците на имоти и да ги плаши, че ако не плащат ще им бъде забранен достъпа до сградата !?

ПРОКУРАТУРАТА, СПИТЕ ЛИ !? ИМА ЛИ ИЗОБЩО ДЪРЖАВА, ИМА ЛИ ПРОКУРАТУРА В БЪЛГАРИЯ !? ПРОКУРАТУРАТА КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВА СТАВАЩОТО В СИТИ ПОЙНТ ЦЕНТЪР, КЪДЕТО С ГОДИНИ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ !?

повече подробности може да прочетете  ТУК  !